Bursa'da kaza sonucu hayatını kaybeden gençlerin cenazeleri defnedildi - Son Dakika
3.Sayfa

Bursa'da kaza sonucu hayatını kaybeden gençlerin cenazeleri defnedildi

Bursa'da meydana gelen kazada yaşamını yitiren Eda Baykay, Sıla Çelik ve Sinan Karakuş'un cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Sinan Karakuş'un cenazesi Samsun'a gönderilirken, Eda Baykay ve Sıla Çelik için İnegöl ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Eda Baykay'ın cenazesi Hürriyet Sarı Camisi'nde, Sıla Çelik'in cenazesi ise Urgancılar Camisi'nde kılınan namazın ardından defnedildi. Kazada yaralanan sürücü Adem Duran ise hastanede tedavi altında.

15.10.2023 18:48  Güncelleme: 18:49

Bursa'da yeni yaşını kutlayan Eda Baykay (19) ile Sıla Çelik (17) ve Sinan Karakuş'un (22) hayatını kaybettiği kazayla ilgili soruşturma sürerken; 3 arkadaşın cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Sinan Karakuş'un cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Samsun'a gönderilirken, Eda Baykay ile Sıla Çelik için de İnegöl ilçesinde cenaze düzenlendi. Eda Baykay'ın cenazesi, Hürriyet Sarı Camisi'nde kılınan namazın ardından Mahmudiye Mezarlığı'nda; Sıla Çelik'in cenazesi ise Urgancılar Camisi'nde kılınan namaz sonrası İnegöl Kent Mezarlığı'nda defnedildi.

ÇOCUKLUK ARKADAŞIYDILAR

Kazadan 1 saat önce doğum günü eğlencesini sosyal medya hesabında paylaşan Eda Baykay'ın 12 Ekim'de doğduğu, arkadaşları ile hafta sonu kutlama yaptığı öğrenildi. Eda ile Sıla'nın çocukluk arkadaşı olduğu, Sıla Çelik'in bir kafede garson olarak çalıştığı belirtildi. Öte yandan kazada yaralanan ve Eda Baykay'ın kuzeni olan sürücü Adem Duran'ın (21), sevk edildiği Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi sürdüğü öğrenildi. (DHA)

Bursa\'da kaza sonucu hayatını kaybeden gençlerin cenazeleri defnedildi
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Bursa'da kaza sonucu hayatını kaybeden gençlerin cenazeleri defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement