Bursa'da suç makinesi yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Bursa'da suç makinesi yakalandı

Bursa\'da suç makinesi yakalandı

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanması için yapılan operasyonlar kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı JASAT ekipleri tarafından 26 suç kaydı bulunan bir suç makinesi yakalanarak cezaevine gönderildi.

23.03.2024 10:21  Güncelleme: 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyonlar çerçevesinde Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı JASAT ekipleri tarafından 26 suç kaydı bulunan suç makinesi yakalanarak cezaevine gönderildi.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyonlar devam ediyor. Son olarak, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı JASAT ekipleri tarafından hakkında 26 suç kaydı bulunan ve "Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak" suçundan 2 adet yakalama kararı olan ve toplamda 9 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.A.A. (33) isimli şahıs ekiplerin fiziki takibi sonucu yakalandı. M.A.A., alınan ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bursa'da suç makinesi yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement