Çanakkale'de bir firmaya ait marketten soygun yapan kar maskeli ve silahlı 3 kişi, iş yeri ve çevresindeki güvenlik kameralarının görüntülerinden yola çıkılarak yakalandı.
3 HIRSIZI YAKALAMAK İÇİN POLİS GÜVENLİK KAMERASINI İNCELEDİ
Polis ekipleri, Esenler Mahallesi'nde özel bir şirkete ait zincir markette soygun yapan şüphelilerin yakalanması için iş yeri ve çevresindeki binaların güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.
ZANLILARIN EŞGALİ BELİRLENDİ
Görüntülerden zanlıların eşkal bilgilerini tespit eden ekiplerin yaklaşık 10 kilometrekarelik alanda düzenlediği operasyona özel harekat polisleri de destek verdi.
3 HIRSIZ BİR ARAZİDE YAKALANDI
Karacaören mevkisinde bir arazide gizlenen şüpheliler O.Y., F.Y. ve C.Y'yi yakalayan ekipler, bu kişilerin soygunda kullandığı silah ve mühimmatların yanı sıra marketten götürdüğü içinde paralar bulunan yazar kasa çekmecesini muhafazaya aldı. Gözaltına alınan şüpheliler, daha sonra Çanakkale Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.
KASADAKİ PARAYI BOŞALTMAK ZAMAN ALIR DİYE KASAYI YANLARINA ALDILAR
Güvenlik kamerası kayıtlarında, başlarında kar maskesi bulunan şüphelilerin markete girdikten sonra kasiyeri silah tehdidiyle yazar kasanın yanına getirdiği görülüyor. Görüntülerde, zanlılardan birinin önce yazar kasanın para çekmecesini boşaltmaya çalışması, çabaları uzun sürünce bu çekmeceyi yuvasından çıkarıp alarak diğer iki soyguncuyla marketten ayrılması da yer alıyor.
Son Dakika › 3. Sayfa › Hırsızlar Silahla Market Soydu, Soygun Anları Kameraya Yansıdı - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?