Çanakkale'nin Biga ilçesinde çöplükte bulunan ölü köpekler vatandaşı isyan ettirdi. Hayvanları Koruma Derneği yetkilisi Çiğdem Düven Koca, çöpte bulunan köpeklerin zehirlendiğini iddia etti.
Havdan çöplüğünde 8 ölü köpek bulundu. Bunun üzerine vatandaşlar olayı jandarma ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen jandarma ve veteriner hekimler inceleme yaptı.
Hayvanları Koruma Derneği yetkilisi Çiğdem Düven Koca, " Biga'nın Havdan çöplüğüne bir arkadaşımızın ihbarı üzerine geldik. Birkaç köpeğimiz ölmüş.

Ne şekilde öldüklerini bilemiyoruz. Burnundan kan gelmiş, belki zehirlendi. Belki bir şekilde öldürüldüler, bilemiyoruz" diye konuştu.
Son Dakika › 3.Sayfa › Çanakkale'de Çöplükte Bulunan Ölü Köpekler Vatandaşı İsyan Ettirdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.