Çorlu'da Kavga Ettiği Otomobilin Camlarını Kıran Kişi Güvenlik Kameralarına Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Çorlu'da Kavga Ettiği Otomobilin Camlarını Kıran Kişi Güvenlik Kameralarına Yakalandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, kavga ettiği bir kişi tarafından park halindeki otomobilinin üzerine çıkıp camlarını kıran saldırgan, güvenlik kameralarına yansıdı. Olayın ardından polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

25.08.2023 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesinde kimliği belirsiz kişi, kavga ettiği Selami G.'nin park halindeki otomobilinin üzerine çıkıp yumruk ve tekme ile camlarını kırarak kaportasına zarar verdi. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Cemaliye Mahallesi Akıncılar Caddesi'nde meydana geldi. 58 DN 071 plakalı otomobilin park edip aracından inen Selami G. ile kimliği belirsiz kişi arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Araya giren taraflar, kavgayı büyümeden önledi. Gömleğinin yırtıldığı görülen Selami G., otomobilini de bırakıp olay yerinden kaçtı. Çevresindekilerin sakinleştirmeye çalıştığı kişi ise Selami G.'nin otomobilin üzerine çıktı, ardından da camlarını yumruk ve tekme ile kırıp, kaportasına zarar verdi. Saldırgan daha sonra olay yerinden uzaklaşırken, yaşananlar kameraya yansıdı.

İhbar üzerine polisin olay yerine gelmesiyle otomobilinin yanına dönen Selami G. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. (DHA)

Çorlu\'da Kavga Ettiği Otomobilin Camlarını Kıran Kişi Güvenlik Kameralarına Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Çorlu'da Kavga Ettiği Otomobilin Camlarını Kıran Kişi Güvenlik Kameralarına Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement