Darıca'da bıçaklı kavga: 1 ölü, 3 tutuklama - Son Dakika
3.Sayfa

Darıca'da bıçaklı kavga: 1 ölü, 3 tutuklama

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada ağır yaralanan bir kişi hayatını kaybetti. Kavgaya karışan 3 şüpheli tutuklandı.

28.08.2023 21:09

KOCAELİ'nin Darıca ilçesinde, dün çıkan bıçaklı kavgada ağır yaralanan Engin Kurt (43), hastanede hayatını kaybetti. Kurt'un cenazesi toprağa verilirken, kavgaya karışan 3 şüpheli tutuklandı.

Olay, dün öğle saatlerinde Cami Mahallesi Çınaraltı mevkisinde meydana geldi. Daha önceden aralarında husumet bulunan H.E., T.E. ve C.E. ile Engin Kurt, sokakta karşılaştı. Engin Kurt, çıkan kavgada bıçaklanarak ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kurt, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılmayarak bu sabah hayatını kaybetti. Engin Kurt'un cenazesi, ikindi namazının ardından Darıca Eski Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Aydınlı Kabristanlığında toprağa verildi.

Kavgaya karışan H.E., T.E. ve C.E. ise dün gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

Darıca\'da bıçaklı kavga: 1 ölü, 3 tutuklama
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Darıca'da bıçaklı kavga: 1 ölü, 3 tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement