Demir yığınına dönen otomobilden yara almadan çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Demir yığınına dönen otomobilden yara almadan çıktı

İzmir'de gece saatlerinde meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybederek önce park halindeki bir otomobile daha sonra da refüjdeki ağaca çarpan sürücü, demir yığını haline gelen araçtan burnu bile kanamadan çıktı.

10.09.2020 02:37  Güncelleme: 09:34

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Ö.C.K., önce park halindeki bir otomobile daha sonra da refüjdeki ağaca çarptı. Demir yığınına dönen araçta sıkışan Ö.C.K., AKS (Acil Kurtarma Sağlık Projesi) ekipleri tarafından kurtarılırken, şahsın kazayı yara almadan atlattığı öğrenildi.

Kaza, gece geç saatlerde Adalet Mahallesi Manas Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Ö.C.K. yönetimindeki 35 KAC 31 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Önce park halindeki bir otomobile çarpan otomobil, ardından refüjdeki ağaca çarparak durabildi.

SÜRÜCÜ, SIKIŞTIĞI ARAÇTAN ÇIKARILDI

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu sağlık, polis ve 110 AKS ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen 110 AKS ekipleri, otomobilde sıkışan Ö.C.K.'yı yaptıkları müdahale ile çıkarttı. Ö.C.K.'nın, demir yığını haline dönüşen otomobilden yara almadan atlattığı öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Demir yığınına dönen otomobilden yara almadan çıktı
Demir yığınına dönen otomobilden yara almadan çıktı
Demir yığınına dönen otomobilden yara almadan çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Demir yığınına dönen otomobilden yara almadan çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • YOrum: golf 4 kaya gibi arac 2 7 Yanıtla
    Cevap: Pejo 106 kardeşim o 0 0 kör göz: Sizlere En Güvenli Hizmeti Verebilmek İçin Koronavirüse Karşı Tüm Tedbirleri Alıyoruz. 0 0 zınk: ben şimdiye kadar hiç kaya gibi golf yada vosvosgen araba görmedim. 0 0 Tamam : Adam şaşırmış niye bu kadar abartıyorsunuz kör göz filan ayıp 0 0 Yok: Golf 4 değil o araç 106 0 0
  • a.: pejo 106 bu araç. neresi golf4 3 1 Yanıtla
  • faruk: araç peugeot 106 3 0 Yanıtla
  • Arcualeta: 106 gti o bilader... 0 0 Yanıtla
  • Rüzgarınoğlu: Efsane Peugeot 106 0 0 Yanıtla

Advertisement