Diyarbakır'da İş Yerinde Tartışma Sonucu Silahlı Cinayet - Son Dakika
3.Sayfa

Diyarbakır'da İş Yerinde Tartışma Sonucu Silahlı Cinayet

Diyarbakır\'da İş Yerinde Tartışma Sonucu Silahlı Cinayet

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir şahıs, iş yerine giderek tartıştığı kişiyi silahla vurarak öldürdü. Tartışma sırasında çıkan olayda Kadir Güngör adlı kişi göğsünden vuruldu ve hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli ise emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

08.11.2023 14:29  Güncelleme: 14:30

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir şahıs, iş yerine giderek tartıştığı kişiyi silahla vurarak öldürdü.

Olay, dün akşam Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi'nde meydana geldi. Evli ve 2 çocuk babası Kadir Güngör (35) ile iş yerine gelen S.B. arasında tartışma çıktı. İş yeri çalışanları tartışmayı ayırmaya çalıştığı esnada S.B., belinden çıkardığı silahla Güngör'ü göğsünden vurdu. Olayın 112 Acil Sağlı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Güngör, yapılın bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri tarafından yakalanan S.B. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Kadir Güngör'ün cenazesi, yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak Bağlar ilçesindeki Yeniköy Asri Mezarlığı'nda defnedildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Diyarbakır'da İş Yerinde Tartışma Sonucu Silahlı Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement