Diyarbakır'da otomatik silahlarla havaya ateş eden zanlılar tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Diyarbakır'da otomatik silahlarla havaya ateş eden zanlılar tutuklandı

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde bir kahvehanede otomatik silahla çevreye ateş eden 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı. Zanlılar, bir kavganın ardından kahvehaneyi tehdit etmiş ve akşam saatlerinde maskeli olarak gelerek ateş etmişlerdi. Polis ekipleri tarafından yapılan operasyonla zanlılar yakalandı.

16.04.2024 11:22  Güncelleme: 11:24

Diyarbakır'da otomatik silahlarla havaya ateş eden zanlılar tutuklandı

DİYARBAKIR - Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde girdikleri kahvehanede otomatik silahla çevreye ateş ettikleri gerekçesiyle yakalanan 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan 3'ü tutuklandı, biri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

11 Nisan'da bir kahvehane önünde meydana gelen trafik kazasından dolayı yaşanan kavgaya karışan bazı kişiler kahvehane sahibini telefonla arayarak tehdit etmiş, aynı gün akşam saatlerinde maskeli iki kişi tam otomatik silahlarla kıraathaneye girerek çevreye ateş edip kaçmıştı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışma ile kimlikleri tespit edilen şüphelilerin yakalanması için operasyon düzenlenmiş, operasyonda 4 şüpheli olayda kullanılan otomatik silahlarla yakalanmıştı.

Diyarbakır\'da otomatik silahlarla havaya ateş eden zanlılar tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Diyarbakır'da otomatik silahlarla havaya ateş eden zanlılar tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement