Dolmuşta Genç Kadına Küfür Edip, Dövmeye Kalkışan Cezaevi Firarisi Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Dolmuşta Genç Kadına Küfür Edip, Dövmeye Kalkışan Cezaevi Firarisi Yakalandı

Ankara'da bindiği dolmuşta tartıştığı kadına küfürler edip, dövmeye kalkışan cezaevi firarisi, polis tarafından yakalandı.

06.10.2018 16:46  Güncelleme: 16:58

Ankara'da bindiği dolmuşta tartıştığı kadına küfürler edip, dövmeye kalkışan ve sosyal medyada büyük tepki çeken İzzet Atılkan, polis tarafından yakalandı.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ TOPLAMIŞTI

Olay, 30 Ağustos'ta Ankara'nın Mamak ilçesinde meydana geldi. Talatpaşa Bulvarı üzerinde seyir halinde olan dolmuş içerisinde seyahat eden Nazan B. ile İzzet Atılkan arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrası İzzet Atılkan, genç kadına küfürler edip, fiziksel saldırıda bulundu. Nazan B., yaşadığı anları cep telefonuna kaydederek sosyal medyada paylaştı. Görüntüler büyük tepki topladı. Nazan B., bu kişi hakkında daha sonra suç duyurusunda bulundu.

Dolmuşta Genç Kadına Küfür Edip, Dövmeye Kalkışan Cezaevi Firarisi Yakalandı

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Yaşanan olay sonrası gasp büro amirliği ekipleri İzzet Atılkan'ın yakalanması için çalışma başlattı. Başlatılan çalışma kapsamında, İzzet Atılkan'ın bulunabileceği adres ve yerler sık sık kontrol edildi. Yapılan bu çalışma neticesinde İzzet Atılkan, önceki akşam Ufuktepe Osmangazi Caddesi'nde polis tarafından yakalandı. GBT sorgusunda, Atılkan'ın 'hakaret, 'basit yaralama ve yaralama' suçlarından 4 ayrı hakkında yakalama kararı bulunduğu öğrenildi. Ayrıca cezaevi firarisi olduğu öğrenilen Atılkan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dolmuşta Genç Kadına Küfür Edip, Dövmeye Kalkışan Cezaevi Firarisi Yakalandı
Dolmuşta Genç Kadına Küfür Edip, Dövmeye Kalkışan Cezaevi Firarisi Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Dolmuşta Genç Kadına Küfür Edip, Dövmeye Kalkışan Cezaevi Firarisi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • zorbadam: KADINLAR DAYAKLIK YARATIKLAR 2 19 Yanıtla
  • ayse : Hapis te ıslah edememis bunu akillanacagi yok belli ki 10 0 Yanıtla
  • ZAMKOLİK: 2 AYAKLI AYI 5 1 Yanıtla
  • fikrim: bence terör ve tecavüz cinayet uyuşturucu satıcıları bunları asın zaten ceza evi ferahlar af gerek yok kalanlarda cezasını doldurup akıllanıp çıksın şahsen ben benim canımı yakanı ben affetmem o vatandaşsa bende vatandaşım ben haklıyım o haksız cezasız olmaz güzel ülkem bu gün küçücük çocuklara taciz eden sapıklar yarının felaketi demektir yaptırımı ağır olacakki kimse cesareti bırak aklından bile geçmiyecek idamlık suçlar belli onun dışında alacak verecek davaları için olabilir anca 5 0 Yanıtla
  • adınızı yazın: daha yeni mi yakalanmış bu yeryüzü varlık. hayret. nasıl firar ediyorlar. 3 0 Yanıtla
  • ESRA: AF ÇIKARSA NASIL RAHAT DIŞARI ÇIKABİLİRİM 3 0 Yanıtla
  • boncuk: ayu yogi 2 0 Yanıtla
  • dnz: çıkacak olan bir af ile ne tür dehşetler yaşanabileceğinin küçük bir örneği ! ( tabi çıkabilecek olan bir af fa bu kadar duyarsız sessiz kalan toplumunda bunları hakedip etmediği de ayrıca tartışılabilir !) 2 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: adam suç makinesi ve firari ... 1 0 Yanıtla
  • AVRUPALI TÜRK: Kodes paklar bu magandayı.artis. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement