Edremit'te asayiş, huzur ve narkotik uygulaması: 8 şüpheli yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Edremit'te asayiş, huzur ve narkotik uygulaması: 8 şüpheli yakalandı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde gerçekleştirilen asayiş, huzur ve narkotik uygulamasında aranan 8 şüpheli yakalandı. Uygulama kapsamında bin 114 kişinin sorgulaması yapıldı ve 8 zanlı gözaltına alındı. Ayrıca, bir ruhsatsız tabanca, 2 mermi ve 10 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi. İş yerleri ve araçlar da denetlendi, cezalar kesildi ve bir işletmeye idari ceza uygulandı.

30.04.2024 10:25

Edremit'te asayiş, huzur ve narkotik uygulaması: 8 şüpheli yakalandı

BALIKESİR - Balıkesir'in Edremit ilçesinde Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen asayiş, huzur ve narkotik uygulamasında aranan 8 şüpheli yakalandı.

Polis ekipleri, mahalle, park, bahçe, meydan ve umuma açık yerlerde asayiş, trafiğin yoğun olduğu farklı hareket noktalarında ise trafik yönünden şok asayiş, narkotik ve trafik uygulaması gerçekleştirdi.

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 23 ekip, 6 Çevik Kuvvet timi ile 75 çarşı ve mahalle bekçisinden oluşan 219 personel ile gerçekleştirildi. Uygulamada bin 114 kişinin genel bilgi toplama sorgulamasında çeşitli suçlardan aranan 8 zanlı ekiplerce gözaltına alındı.

Yapılan çalışmada bir ruhsatsız tabanca ve bu silaha ait 2 mermi, 10 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi.

Öte yandan, 21 umuma açık iş yeri ile 56 araç denetlendi. 16 araç sürücüsüne toplam 101 bin 701 lira para cezası kesildi, 3 araçta trafikten men edildi. Bir işletmeye kapalı alanda tütün ürünü kullandırmaktan idari ceza uygulandı.

Edremit\'te asayiş, huzur ve narkotik uygulaması: 8 şüpheli yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Edremit'te asayiş, huzur ve narkotik uygulaması: 8 şüpheli yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement