
İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların temsil edildiği, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meslek Komitelerinin ortak istişare toplantısı, Meclis Başkanı Gökhan Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.
Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Meclis Başkanı Gökhan Yılmaz'ın yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serhat Kılıç ve Meclis Katip Üyesi Yavuz Başçı, ilgili meslek komitelerinin başkan ve üyeleri ile Erzurum'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların temsilcileri katıldı.
Sektörün genel durumu ve yaşanan sorunların ele alındığı toplantıda konuşan Meclis Başkanı Yılmaz, sorunlara istişare ve ortak akılla çözüm bulmaya çaba gösterdiklerini belirterek, Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilgili kurul ve komisyonlar aracılığıyla bütün sektörlerin sorunlarının çözümüne katkı sunmaya özen gösterdiklerini vurguladı. - ERZURUM
Son Dakika › 3.Sayfa › Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası, inşaat sektörü temsilcileriyle istişare toplantısı düzenledi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.