Eskişehir'de inşaatın 4. katından düşen 41 yaşındaki şahıs ağır yaralandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eskişehir'de inşaatın 4. katından düşen 41 yaşındaki şahıs ağır yaralandı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Eskişehir\'de inşaatın 4. katından düşen 41 yaşındaki şahıs ağır yaralandı

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde 4 katlı bir inşaatın son katından henüz bilinmeyen bir sebeple düşen 41 yaşındaki şahıs ağır yaralandı. Yaralı, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde 4 katlı bir inşaatın son katından henüz bilinmeyen bir sebeple düşen 41 yaşındaki şahıs ağır yaralandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi Tarih Bulvarı üzerinde bulunan ve henüz inşaatı tamamlanmamış 4 katlı bir binada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, O.Ç. (41) isimli şahıs, bilinmeyen bir sebepten dolayı binanın dördüncü katından henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı zemine düştü.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement