Telefonla konuşurken kapkaça uğradı - Son Dakika
3. Sayfa

Telefonla konuşurken kapkaça uğradı

Telefonla konuşurken kapkaça uğradı Kaçarken güvenlik kamerası tarafından görüntülenen şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı İstanbul Gaziosmanpaşa'da yolda yürüyen bir kişinin cep telefonunun kapkaç yöntemiyle çalan şüpheli polis ekiplerince yakalandı.

22.10.2022 15:17  Güncelleme: 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Telefonla konuşurken kapkaça uğradı

Kaçarken güvenlik kamerası tarafından görüntülenen şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı

İSTANBUL - İstanbul Gaziosmanpaşa'da yolda yürüyen bir kişinin cep telefonunun kapkaç yöntemiyle çalan şüpheli polis ekiplerince yakalandı. Kapkaççının kaçtığı anlar ise bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, 18 Ekim günü Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi'nde saat 19.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Şenel Mutlu isimli bir kişi sokakta yürürken cep telefonuyla konuşuyordu. O sırada arkasından gelen şüpheli şahıs, Mutlu'nun telefonunu elinden kaparak koşmaya başladı. Mutlu, şüphelinin peşinden koşsa da yakalamayı başaramadı. İhbar üzerine, Gaziosmanpaşa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Ekipler, şüphelinin olay yerinden kaçış istikameti boyunca birçok ikamet ve işyerinin güvenlik kamerasını inceleyerek takip aldı. Salihpaşa Caddesi üzerinde bir işyerinin güvenlik kamerasını izleyen ekipler, şüphelinin birçok suçtan işlem yapılmış Hakan K. olduğunu tespit etti. Yapılan çalışmalar sonucu Hakan K., Mevlana Mahallesi 876. Sokak üzerinde kıskıvrak yakalandı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheli adli makamlara sevk edildi.

Telefonla konuşurken kapkaça uğradı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Telefonla konuşurken kapkaça uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement