İstanbul'da Cinayet İşleyen Şahıs Elazığ'da Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul'da Cinayet İşleyen Şahıs Elazığ'da Yakalandı

İstanbul\'da Cinayet İşleyen Şahıs Elazığ\'da Yakalandı

İstanbul'da 7 yıl önce bir cinayete karışan ve hakkında kesinleşmiş 15 yıl hapis cezası bulunan şahıs, Elazığ'da yakalandı. 2017 yılında İstanbul Kartal'da yaşanan bir kavganın ardından meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi öldü, bir kişi yaralandı. Şüpheli şahıs, Sivrice İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandıktan sonra tutuklandı.

03.02.2024 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da yaklaşık 7 yıl önce 1 kişinin ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasında neden olan ve hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, Elazığ'da yakalandı.

24 Ağustos 2017 tarihinde İstanbul Kartal'daki Anadolu Adliyesinde görülen bir cinayet davasında iki grup arasında yaşanan kavganın ardından, adliye çıkışında meydana gelen silahlı saldırıda 1 şahsın ölümüne, 1 şahsın yaralanmasına neden olan ve İstanbul Anadolu Ağır Ceza İlamat Masasınca kasten öldürme suçundan hakkında kesinleşmiş 15 yıl hapis cezası ile aranması bulunan M.A. isimli şüpheli şahıs Sivrice İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da Cinayet İşleyen Şahıs Elazığ'da Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement