Kadıköy'de gökdelen alev alev yandı! İşte boydan boya yanan binadan son görüntüler - Son Dakika
3.Sayfa

Kadıköy'de gökdelen alev alev yandı! İşte boydan boya yanan binadan son görüntüler

İstanbul Kadıköy'de ilçesinde bir rezidansın bir bölümü, boydan boya yandı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken yangın kontrol altına alındı.

15.10.2022 21:47  Güncelleme: 14:34

Kadıköy'de Fikirtepe Mahallesi Rüzgar Sokak'taki 24 katlı binada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alt katlarda başlayan yangın, kısa sürede dış cephe kaplaması üzerinden binanın en üst katına kadar ulaştı.

ÇOK SAYIDA İTFAİYE EKİBİ SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye ve Kartal itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Çevrede güvenlik önlemi alınırken, elektriği kesilen bina ile çevredeki bazı binalar tahliye edildi.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. Binada kontroller yapılırken, itfaiyenin içeriden ve dışarıdan soğutma çalışması sürüyor.

"KLİMADAN ÇIKTIĞINI SÖYLÜYORLAR"

16.Katta oturduğunu söyleyen bina sakini, Köksal Yılmaz " Oturma odasında otururken birden yukarıya doğru alevler yükseldi, hemen aşağı indim ve itfaiyeyi aradım. Herkesi dışarı çıkarmaya çalıştık, klimadan çıktığını söylüyorlar, tam olarak bir bilgimiz yok. Yangın binanın ön cephesini sardı, içeride insanlar vardı, tek temennimiz kimseye bir şey olmamış olması" dedi.

Kadıköy'de gökdelende yangın! Olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi
Kadıköy'de gökdelende yangın! Olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi


Kadıköy\'de gökdelen alev alev yandı! İşte boydan boya yanan binadan son görüntüler

Son Dakika 3.Sayfa Kadıköy'de gökdelen alev alev yandı! İşte boydan boya yanan binadan son görüntüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement