İzmir'de Akıllara Durgunluk Veren Olay...önce Karısını Vurdu, Sonra Fare Zehri İçti - Son Dakika
3. Sayfa

İzmir'de Akıllara Durgunluk Veren Olay...önce Karısını Vurdu, Sonra Fare Zehri İçti

İzmir'de akıllara durgunluk veren olay...Önce karısını vurdu, sonra fare zehri içti İZMİR -İzmir'in Konak ilçesinde bir kişi, boşanma sürecinde olduğunu eşini silahla vurdu.

14.04.2019 14:57

İzmir'de akıllara durgunluk veren olay...Önce karısını vurdu, sonra fare zehri içti

İZMİR -İzmir'in Konak ilçesinde bir kişi, boşanma sürecinde olduğunu eşini silahla vurdu. Ardından da fare zehri içip intihara kalkıştı.

Olay saat 12.00 sularında Konak Zafertepe Mahallesi 613 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre Hüsniye Duman evde yalnızken, boşanmak üzere olduğu hakkında uzaklaştırma kararı olan eşi Ramazan Duman eve geldi. Hüsniye Duman kapıyı açmazken, Ramazan Duman apartmandan birinden kapıyı açmasını istedi. Kapı önünde tartışmaya başlayan çift çevreyi rahatsız etmemek için evin içerisine girdi. Ramazan Duman, barışmak istediğini söylese de bu talep eşi tarafından kabul edilmedi. Bunun üzerine tabancasını çıkaran Ramazan Duran, eşini vurdu. Silah seslerini duyan komşular hemen durumu polise bildirdi. Olay yerine sağlık ekipleri de sevk edildi. Polislere kapıyı açmayan Ramazan Duman, evde bulunan fare zehrini içerek intihara kalkıştı. İçeriye giren polis ekipleri sahsı etkisiz hale getirirken, kanlar içinde yerde yatan talihsiz kadına da ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Ardından Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, kocası ise Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Hüsniye Duman'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Fare zehri içerek intihar etmek isteyen şahsın durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Çiftin 2'si evli toplam 4 çocuğunun bulunduğu, olay sırasında evde olmadıkları belirtildi.

"Her yerinden kan akıyordu"

Olayı anlatan apartman sakini Oğuzhan Alptekin, "Adam hakkında uzlaştırma kararı olduğu için kapıyı benim çalmamı istedi. Zile bastım. Sonra içeriye girdiler. Bende uzlaştırmak için bunu yaptım. Daha sonra silah sesleri üzerine polise haber verdik. Kapıyı açıp içeri girdik. Polisler geldi. Adam banyoda kadına vuruyordu. Etkisiz hale getirdik. Kadın ağır yaralıydı, her yerinden kan akıyordu. Adam fare zehri içmiş, bunalımdaymış" dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmir\'de Akıllara Durgunluk Veren Olay...önce Karısını Vurdu, Sonra Fare Zehri İçti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa İzmir'de Akıllara Durgunluk Veren Olay...önce Karısını Vurdu, Sonra Fare Zehri İçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement