İzmir'de denizden kadın cesedi çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

İzmir'de denizden kadın cesedi çıktı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde sahilde bulunan bir kafede oturan vatandaşlar, denizde ceset olduğunu gördü. Vatandaşların ihbarı üzerine denizden çıkarılan cesedin 61 yaşındaki bir kadına ait olduğu ortaya çıktı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

12.12.2019 18:46  Güncelleme: 19:28

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bulunan bir balıkçı barınağında denizden kadın cesedi çıktı. Barınağın yakınındaki bir kafede oturan vatandaşlar denizde ceset gördükleri polise ihbar etti. Polis, cesedin 61 yaşındaki Solmaz Demirel isimli bir kadına ait olduğunu tespit etti.

İzmir'de denizden kadın cesedi çıktı

CESEDİ, KAFEDE OTURANLAR FARKETTİ

Edinilen bilgiye göre, olay Mavişehir Balıkçı Barınağı'nda meydana geldi. Barınaktaki bir kafede oturan vatandaşlar denizde bir ceset olduğunu fark ederek durumu polis ekiplerine bildirdi.

İzmir'de denizden kadın cesedi çıktı

CESEDİN 61 YAŞINDA BİR KADINA AİT OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen deniz polisi kadının cansız bedenini denizden çıkardı. Cesedi inceleyen Olay Yeri İnceleme ekipleri cesedin Solmaz Demirer (61) isimli kadına ait olduğunu belirledi. Denizden çıkan ceset savcının da incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmir\'de denizden kadın cesedi çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İzmir'de denizden kadın cesedi çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement