Kafede başlayan tartışma caddeye taştı: O anlar kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Kafede başlayan tartışma caddeye taştı: O anlar kamerada

Başakşehir'de bir kafe içerisinde iki grup arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kafenin dışında birbirlerine acımasızca saldıran şahıslardan bazıları araçların üzerinden atlarken polis ekipleri kavgayı ayırmakta zorluk yaşadı. Dakikalarca süren kavga bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

18.03.2024 09:43  Güncelleme: 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kafede başlayan tartışma caddeye taştı: O anlar kamerada

İSTANBUL - Başakşehir'de bir kafe içerisinde iki grup arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kafenin dışında birbirlerine acımasızca saldıran şahıslardan bazıları araçların üzerinden atlarken polis ekipleri kavgayı ayırmakta zorluk yaşadı. Dakikalarca süren kavga bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün gece saatlerinde Başakşehir Başak Mahallesi'ndeki bir kafede yaşandı. Kafe içerisinde bulunan 2 grup henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Grubun tartışması dışarıda da devam etti. Tartışma kısa sürede yerini kavgaya bıraktı. Birbirine tekme ve tokatla saldıran şahıslar araya giren polislere rağmen kavgaya devam etti. Birbirlerine araçların üzerinden atlayarak saldıran şahısların kavga anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kafede başlayan tartışma caddeye taştı: O anlar kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kafede başlayan tartışma caddeye taştı: O anlar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement