Tartıştığı ablasını boğazından, karnından ve kolundan bıçaklayarak öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Tartıştığı ablasını boğazından, karnından ve kolundan bıçaklayarak öldürdü

Eskişehir'de dün akşam saatlerinde kardeşi tarafından bıçakla boğazından, karnından ve kolundan yaralanan Hasret Yüksekkavas kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

21.11.2020 12:04  Güncelleme: 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün akşam saatlerinde Odunpazarı ilçesine bağlı Dede Mahallesi Nebiler Sokak üzerinde bir evde yaşanan olayda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı abla Hasret Yüksekkavas ve kardeşi Emrah Tekin arasından tartışma çıktı.

ÖNCE ABLASINI, SONRA KENDİNİ BIÇAKLADI

Tartışmanın bir süre sonra kavgaya dönüşmesiyle psikolojik rahatsızlığı olduğu öğrenilen Emrah Tekin, ablasını bıçakla boğazından, karnından ve kolundan yaraladı. Daha sonra kendisini dışarı atan Tekin, elindeki bıçak ile bacağını kesmeye başladı ve olay yerinden uzaklaştı.

Tartıştığı ablasını boğazından, karnından ve kolundan bıçaklayarak öldürdü

VATANDAŞLAR EKİPLERE HABER VERDİ

Gürültüleri duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri geldi. Ambulans ile ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan abla tüm müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybetti.

Tartıştığı ablasını boğazından, karnından ve kolundan bıçaklayarak öldürdü

ABLA KATİLİ KARDEŞ YAKALANDI

Öte yandan kendisini de yaralayarak olay yerinden kaçarken Yücezafer Sokak üzerinde polis ekiplerince yakalanan Emrah Tekin'in tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tartıştığı ablasını boğazından, karnından ve kolundan bıçaklayarak öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tartıştığı ablasını boğazından, karnından ve kolundan bıçaklayarak öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Deren : Son 10 yildir Türkiyede cok vahset yasaniyor Allah sonumuzu hayir etsin 54 3 Yanıtla
    beyin: son 10 yıldır türkiyede değil uzun yıllardır dünyada yaşanıyor 10 yıl önce internet cok yaygın olmadıgı için duymuyordun önceden cezalar daha azdı birbirini vuran vuranaydı 28 24
  • EMEKÇİ: özel af ile şartlı tahliye mahkum,devleti tehdit ediyor,demokrasiyi tehdit ediyor,İstanbul u tehdit ediyor,kimisi boğaz kesiyor,kimisi yol kesiyor,kimisi sarkıntılık ediyor,kadın ticareti yapıyor,çünkü kanun var ama içi bom boşşşş etkinliği yok,yaşlanmış içi boşaltılmış sözde kanunlar suç işleyenlere hizmet veriyor.Suç işlersen Devlet sana barodan avukat ayarlıyor,boğazı kesilen ise ölmez ise kendi parasıyla avukat tutuyor,böyle giderse her şehirde herkes kendi kanunları ile işini yapar... 3 0 Yanıtla

Advertisement