Kayseri'de drift yapan sürücüye 38 bin 672 TL para cezası ve ehliyet cezası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kayseri'de drift yapan sürücüye 38 bin 672 TL para cezası ve ehliyet cezası

Kayseri\'de drift yapan sürücüye 38 bin 672 TL para cezası ve ehliyet cezası
22.04.2024 09:14

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevreye rahatsızlık veren sürücüye drift yaparken yakalandı. Sürücüye 38 bin 672 TL para cezası uygulanırken ehliyeti de 8 ay süreyle alındı. Araç ise 60 gün süreyle otoparka çekildi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince; drift atarak çevreye rahatsızlık veren sürücüye 38 bin 672 TL para cezası uygulanarak ehliyeti 8 ay süre ile alındı.

Edinilen bilgiye göre, dirft atan araç ihbarının alınması üzerine harekete geçen polis ekipleri, aracı tespit ederek aldı. Yapılan kontrollerde sürücüsünün alkollü olduğu tespit edilmesi üzerine sürücüye 38 bin 672 TL para cezası uygulandı. Ayrıca ekiplerce sürücünün belgesi 8 ay süre ile geri alınırken araç ise 60 gün süre ile otoparka çekildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Şehrimizin huzurunu bozan, çevreye rahatsızlık veren sürücü ve araçlarla mücadelemiz devam edecektir" ifadelerine yer verildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kayseri'de drift yapan sürücüye 38 bin 672 TL para cezası ve ehliyet cezası - Son Dakika


Advertisement