
Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde çocuklar arasında çıkan bıçaklı kavgada bir çocuk yaralandı. Olayın ardından sakinleşmeyen yaralı çocuk ve ailesi, bu kez şüpheli çocuğun babasına tekme ve yumruklarla saldırdı. Polisin müdahale ettiği o arbede anları saniye saniye kaydedildi.

Olay, Kocasinan ilçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi Billur Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, N.Ö. ile henüz ismi öğrenilemeyen bir çocuk arasında sokakta bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Çıkan arbedede N.Ö., kolundan aldığı bıçak darbesiyle hafif şekilde yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alıp ambulansın gelmesini beklediği sırada tansiyon bir kez daha yükseldi. Olay yerine gelen şüpheli çocuğun babasını gören yaralı N.Ö. ve ailesi, öfkeyle harekete geçti. Güvenlik güçlerinin gözü önünde şüpheli çocuğun babasına tekme ve yumruklarla saldıran aile üyeleri, sokakta büyük bir arbedeye yol açtı. Polis ekiplerinin araya girmesi ve sert müdahalesiyle kavga daha fazla büyümeden sonlandırıldı.

Yaralı çocuk N.Ö., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kayseri Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından kaçmaya çalışan şüpheli çocuk ise polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Adli makamlarca olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Son Dakika › 3. Sayfa › Kayseri'de çocukların bıçaklı kavgası ailelere sıçradı, sokak savaş alanına döndü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?