Kazanda Taksi ile Otomobil Kavşakta Çarpıştı 2'si Çocuk 8 Yaralı - Son Dakika
3. Sayfa

Kazanda Taksi ile Otomobil Kavşakta Çarpıştı 2'si Çocuk 8 Yaralı

Kazanda Taksi ile Otomobil Kavşakta Çarpıştı 2\'si Çocuk 8 Yaralı

Kazanda taksi ile otomobil kavşakta çarpıştı 2'si çocuk 8 yaralı ANKARA'nın Kazan ilçesinde ticari taksi ile otomobil kavşakta çarpıştı.

12.02.2016 15:49

Kazanda taksi ile otomobil kavşakta çarpıştı 2'si çocuk 8 yaralı

ANKARA'nın Kazan ilçesinde ticari taksi ile otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada takla atan otomobil, yan refüje çıkarken, her iki araçta bulunan 2'si çocuk 8 kişi yaralandı.

Kaza, Kazan'ın Kayı Mahallesi kavşağında saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Kızılcahamam istikametinden Ankara'ya yolcu götürmekte olan 32 yaşındaki Durmuş Şahin yönetimindeki 06 HAT 48 plakalı ticari taksi, 70 yaşındaki Mehmet Zülfü Selçuk'un kullandığı 26 FZ 228 plakalı otomobil ile kavşakta çarpıştı. Kaza ile birlikte otomobil takla atıp, yan refüje çıktı. Kazayı gören esnaf yardıma koşarak, yarlıları otomobillerden çıkarmaya çalıştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Hızır Acil ekiplerinin ilk müdahalenin ardından yaralılar Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede ilk tedavisi yapılan 1 yaşındaki Meryem Yalçın'ı ise sürekli ağladı. Başka bir odada tedavisine devam edildiği için annesinin yanına götürülmeyen ve sürekli ağlayan Meryem'i teselli etmek ise hastanede bulunan yakınlarına düştü.

Eskişehir'den yola çıkan ve Kazan'da görevli öğretmen oğullarını ziyarete gelen Mehmet Zülfü Selçuk, eşi Sabite Selçuk, kızı Nafiye Yalçın ile 1 yaşındaki torunu Meryem Yalçın ile ticari takside bulunan sürücü Durmuş Şahin, Murat Şentürk, eşi Esra ve 2 yaşındaki oğulları Yusuf yaralandı. Yaralılara ilk müdahalenin ardından Anne Esra ve 2 yaşındaki oğlu Yusuf Şentürk ile diğer otomobilde bulunan Sabite Selçuk Gazi Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Trafik lambalarının bulunduğu kavşakta her iki sürücü de yeşil ışıkta geçtiğini iddia etti. Emniyet Müdürlüğü' Trafik Şubesinin MOBESE görüntülerini incelemesinin ardından gerçek ortaya çıkacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Kazanda Taksi ile Otomobil Kavşakta Çarpıştı 2'si Çocuk 8 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement