Keşan'da Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: 2 Gözaltı - Son Dakika
3.Sayfa

Keşan'da Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: 2 Gözaltı

Keşan\'da Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: 2 Gözaltı

Edirne'nin Keşan ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir eve düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Operasyon sonucunda 2 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramada ise 2 gram eroin, 1 gram esrar, 3 gram metamfetamin, 3 uyuşturucu hap, 4 ruhsatsız av tüfeği, 7 av tüfeği fişeği, 12 tabanca mermisi, 6 uyuşturucu kullanma aparatı, uyuşturucu kullanmak için düzenek, şırınga ve 3 cep telefonu ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin işlemleri devam ediyor.

03.01.2024 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan ilçesinde jandarma ekiplerinin bir eve düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ve silah ele geçirilirken, olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve narkotik köpeği destekli Keşan ilçesinde şüpheli bir şahsın evinde yapılan aramada 2 gram eroin, 1 gram esrar, 3 gram metamfetamin, 3 uyuşturucu hap, 4 ruhsatsız av tüfeği, 7 av tüfeği fişeği, 12 tabanca mermisi, 6 uyuşturucu kullanma aparatı, uyuşturucu kullanmak için düzenek, şırınga ve 3 cep telefonu ele geçirilerek el konuldu.

Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüphelinin işlemleri sürüyor. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Keşan'da Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: 2 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement