Kişisel bakım mağazasında indirim çılgınlığı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kişisel bakım mağazasında indirim çılgınlığı

29.06.2024 00:34

Yurt genelindeki bir kişisel bakım mağazası zincirinin başlattığı yüzde 80 indirim kampanyası sebebiyle Ankara'da raflar boşalırken Şanlıurfa'da müşteriler arasında kavga çıktı. Ülkedeki popüler kozmetik mağaza zincirinin duyurduğu yüzde 80 indirim sebebiyle sabah saatlerinden itibaren mağazaların önünde uzun kuyruklar oluşmaya başladı. Ankara'daki bir mağazada boş raflar görüntülenirken Şanlıurfa'da ise aralarında anlaşamayan müşteriler arasında kavga çıktı. Saç saça, baş başa birbirine saldıran kadınların kavgaları ise bir cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kişisel bakım mağazasında indirim çılgınlığı

ANKARA - Yurt genelindeki bir kişisel bakım mağazası zincirinin başlattığı yüzde 80 indirip kampanyası sebebiyle Ankara'da raflar boşalırken Şanlıurfa'da müşteriler arasında kavga çıktı.

Ülkedeki popüler kozmetik mağaza zincirinin duyurduğu yüzde 80 indirim sebebiyle sabah saatlerinden itibaren mağazaların önünde uzun kuyruklar oluşmaya başladı. Ankara'daki bir mağazada boş raflar görüntülenirken Şanlıurfa'da ise aralarında anlaşamayan müşteriler arasında kavga çıktı. Saç saça, baş başa birbirine saldıran kadınların kavgaları ise bir cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kişisel bakım mağazasında indirim çılgınlığı - Son Dakika


Advertisement