Kız isteme meselesi nedeniyle bir kişi öldürüldü, bir kişi ağır yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Kız isteme meselesi nedeniyle bir kişi öldürüldü, bir kişi ağır yaralandı

Zonguldak'ta kız isteme meselesi nedeniyle husumetli olan bir kişi, Rıza Akman'ı bıçaklayarak öldürdü ve Abdullah Y.'yi ağır yaraladı. Olayın ardından şüpheliler gözaltına alındı.

28.08.2023 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ZONGULDAK'ta Mustafa E. (52), kız isteme meselesi nedeniyle husumetli olduğu Rıza Akman'ı (30) bıçaklayarak öldürdü, arkadaşı Abdullah Y.'yi (34) de ağır yaraladı.

Olay, Alaplı ilçesi Yeniköy'de meydana geldi. Rıza Akman Çağlayan, bir süre önce ailesiyle birlikte Mustafa E.?nin bir yakınının kızını kendisine istedi, anca olumsuz cevap aldı. Çağlayan ile Mustafa E. arasında bu nedenle husumet olmuştu. Mustafa E., dün gece saatlerinde Rıza Akman Çağlayan'ın otomobilinin önünü kesti. İkili, burada tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi Mustafa E., Çağlayan ile yanındaki arkadaşı Abdullah Y.'yi bıçakla yaraladı. İhbarla gelen ekipler, yaralıları Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Çağlayan, burada kurtarılmadı; Abdullah Y.'nin ise durumunun ağır olduğu bildirildi. Jandarma da kaçan Mustafa E. ile olayla bağlantısı olduğu değerlendiren 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Soruşturma sürüyor. (DHA)

Kız isteme meselesi nedeniyle bir kişi öldürüldü, bir kişi ağır yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kız isteme meselesi nedeniyle bir kişi öldürüldü, bir kişi ağır yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement