Kocaeli'de Emekli Astsubay Ailesini Silahla Vurdu, Oğlu Hayatını Kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Kocaeli'de Emekli Astsubay Ailesini Silahla Vurdu, Oğlu Hayatını Kaybetti

Kocaeli\'de Emekli Astsubay Ailesini Silahla Vurdu, Oğlu Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir emekli astsubay, eşini ve 2 çocuğunu silahla vurduktan sonra intihara teşebbüs etti. Olayda 22 yaşındaki oğul hayatını kaybederken, anne-kız ve baba ağır yaralandı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

23.10.2023 22:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde emekli uzman çavuş, eşini ve 2 çocuğunu silahla vurduktan sonra intihara teşebbüs etti. 22 yaşındaki oğul olay yerinde ölürken, anne-kız ve baba ağır yaralandı.

Olay, Donanma Mahallesi 4'üncü Sokak'ta bulunan 3 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, emekli uzman çavuş N.A. bilinmeyen bir sebepten dolayı silahıyla eşi Z.A ile çocukları N.S.A. ve O.A.'ya (22) ateş etti. N.A. daha sonra aynı silahla kendisini vurdu. Silah seslerini duyan komşular 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar verdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerine yapılan N.A., Z.A. ve kızları N.S.A. ağır yaralı olarak çevre ilçelerdeki hastanelere kaldırıldı. Yapılan tetkiklerde O.A.'nın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. O.A.'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere morga götürüldü.

Olay yeri inceleme ekipleri sokakta ve dairede incelemelerde bulundu. N.A., Z.A. ve N.S.A.'nın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu kaydedildi.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kocaeli'de Emekli Astsubay Ailesini Silahla Vurdu, Oğlu Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement