3 Çocuğunun Annesini 8 Yerinden Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

3 Çocuğunun Annesini 8 Yerinden Bıçaklayarak Öldürdü

11.04.2016 11:41  Güncelleme: 12:24

Gaziantep'de, 3 çocuk annesi Filiz Coşkun, hakkında evinden uzaklaştırma kararı bulunan eşi tarafından 8 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Gaziantep'in Karacaoğlan Mahallasi'nde yaşanan olay eşine şiddet uyguladığı için hakkında uzaklaştırma kararı bulunan 40 yaşındaki F.C., 3 çocuk annesi eşi ile konuşmak için bir araya gelmesinin ardından yaşandı.

SİNİRLENEN KOCA EŞİNİ BIÇAKLADI

Eşinin evinde gerçekleşen konuşma sırasında öfkelenen koca F.C., mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile hayat arkadaşını bıçakladı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Tartışmayı duyan komşuları tarafından kanlar içinde bulunan Filiz Coşkun, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Coşkun, yapılan bütün müdahalelere rağmen akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

KATİL KOCA FİRARDA

Vücudunun değişik yerlerinden aldığı bıçak darbesi sonrası hayatını kaybeden Coşkun'un cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis, olay sonrasında firar eden F. C. nin yakalanması için operasyon başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 3 Çocuğunun Annesini 8 Yerinden Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika


Advertisement