Küçükçekmece'de Kumar Operasyonu: Yüklü Miktarda Para Ele Geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Küçükçekmece'de Kumar Operasyonu: Yüklü Miktarda Para Ele Geçirildi

Küçükçekmece\'de Kumar Operasyonu: Yüklü Miktarda Para Ele Geçirildi

Küçükçekmece'de kumar oynatıldığı ihbarı üzerine polis, bir mekana baskın düzenledi. Baskında kumardan elde edilen yüklü miktarda para ele geçirilirken kumar oynayan 8 kişi ile mekan sahibi gözaltına alındı. Adreste yapılan aramalarda oyun pulları, nakit para ve para sayma makinesi bulundu. Kumar oynatılan yer mühürlendi.

17.08.2023 10:42

Küçükçekmece'de kumar oynatıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polis, bir mekana baskın düzenledi. Baskında kumardan elde edilen yüklü miktarda para ele geçirilirken kumar oynayan 8 kişi ile mekan sahibi gözaltına alındı.

Fatih Mahallesi'nde kumar oynatıldığı ihbarı üzerine Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri harekete geçerek operasyon düzenledi. Adrese yapılan baskında kumar oynayan G.A., D.F.K., F.N., M.Y.K., T.S., D.A. ve F.Y. isimli şahıslar ile iş yeri sahibi M.B.O. yakalanarak gözaltına alındı.

Adreste yapılan aramalarda 465 adet oyun pulu, kumardan elde edildiği belirlenen 1 milyon 470 bin nakit para ve 1 adet para sayma makinesi ele geçirildi.

Karakolda ifadeleri alınan G.A., D.F.K., F.N., M.Y.K., T.S., D.A. ve F.Y. isimli şahıslar savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, iş yeri sahibi M.B.O ise, "Kumar oynanması için yer ve imkan sağlama" suçundan adliyeye sevk edildi. M.B.O, adliyede savcılık ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan kaçak kumar oynatılan yer ise Küçükçekmece Belediyesi Zabıta ekiplerince süresiz mühürlendi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Küçükçekmece'de Kumar Operasyonu: Yüklü Miktarda Para Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement