Malatya'da çalılıklar arasında bırakılan ceninle ilgili gözaltılar yapıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Malatya'da çalılıklar arasında bırakılan ceninle ilgili gözaltılar yapıldı

Malatya\'da çalılıklar arasında bırakılan ceninle ilgili gözaltılar yapıldı

Malatya'nın Yazıhan ilçesinde çalılıklar arasına bırakılmış 6,5 aylık cenin bulundu. Cenini bölgeye bırakan zanlı ve sevgilisi ile birlikte üç hastane çalışanı gözaltına alındı. Polis ekipleri olayı araştırmak için inceleme başlattı ve cenin adli tıp kurumuna götürüldü. Zanlılar ise adliyeye sevk edildi.

28.10.2023 17:19  Güncelleme: 17:21

Malatya'nın Yazıhan ilçesinde çalılıklar arasına bırakılmış 6,5 aylık cenin bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı.

İddiaya göre, Yazıhan ilçesinde meydana gelen olayda, bölgeye gelen bir kişi tarafından çalılıklar arasına cenin bırakıldığı bilgisine ulaşan polis ekipleri inceleme başlattı. Yapılan incelemede belirtilen noktada 6,5 aylık bir cenin buldu. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, Yeşilyurt ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde ikamet eden F.D. ile sevgilisi H.B.K.'yı gözaltına aldı. Zanlıların ön ifadesi sonrasında hastane çalışanları M.M., K.S.E. ile M.F.U. gözaltına alınırken, bulunan cenin ise Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Polis merkezinde işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan anne F.D., K.S.E. ile M.F.U. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, H.B.K. ile M.M. tutuklandı. Olayda daha sonra gözaltına alınan C.D.'nin ise yarın adliyeye sevk edileceği belirtildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Malatya'da çalılıklar arasında bırakılan ceninle ilgili gözaltılar yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement