Manavgat'ta çıkan yangında aşçıbaşı ve 2 köpeği hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Manavgat'ta çıkan yangında aşçıbaşı ve 2 köpeği hayatını kaybetti

Manavgat\'ta çıkan yangında aşçıbaşı ve 2 köpeği hayatını kaybetti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan yangında, ilçenin en büyük otellerinden birisinde uzun yıllar aşçıbaşı olarak çalışan bir adam ve 2 köpeği hayatını kaybetti. Yangın sonucunda baraka ve içerisindeki eşyalar kullanılamaz hale geldi.

21.04.2024 11:46  Güncelleme: 11:56

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ahşap barakada çıkan yangında, ilçenin en büyük otellerinden birisinde uzun yıllar aşçıbaşı olarak çalışan adam, 2 köpeği ile birlikte yaşamını yitirdi.

Önceki gece Manavgat- Akseki Karayolu üzerinde Taşkeşiği Mahallesi'nde ormanlık alanda yangın ihbarı Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Karakolu, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin alarma geçirdi. Olay yerine ulaşan ekipler ormanlık alanda yanmakta olan ahşap barakayı söndürerek yangının çevreye yayılmasını önledi. Yanarak kullanılamaz hale gelen barakada yapılan incelemede kömürleşmiş bir insan cesedi bulundu. Barakada tek başına yaşayan 62 yaşındaki İhsan Sarıkaya'ya ait olduğu değerlendirilen ceset, ölüm nedeninin belirlenmesi ve kimliğinin netlik kazanması için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Ayrıca barakanın içerinde çok sayıda alkol şişesi bulundu.

Diğer taraftan yangında barakanın önünde iple bağlı olduğu belirlenen 2 köpek ile İhsan Sarıkaya'ya ait olduğu belirlenen motosiklet de yandı. İhsan Sarıkaya'nın küçük yaşta iş hayatına atılırken, genç yaşta Manavgat'ın en önemli otellerinden bir tanesinde aşçıbaşı olarak çalıştığı öğrenildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Manavgat'ta çıkan yangında aşçıbaşı ve 2 köpeği hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement