Marmaris - Terörle Mücadele Eden Güvenlik Güçlerine 'Çam Balı' Gönderecekler - Son Dakika
3.Sayfa

Marmaris - Terörle Mücadele Eden Güvenlik Güçlerine 'Çam Balı' Gönderecekler

Marmaris - Terörle Mücadele Eden Güvenlik Güçlerine \'Çam Balı\' Gönderecekler

Terörle mücadele eden güvenlik güçlerine 'çam balı' gönderecekler Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen kampanyayla Güneydoğu'da görev yapan güvenlik görevlilerine gönderilmek üzere yarım ton çam balı alındı.

26.01.2016 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terörle mücadele eden güvenlik güçlerine 'çam balı' gönderecekler

Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen kampanyayla Güneydoğu'da görev yapan güvenlik görevlilerine gönderilmek üzere yarım ton çam balı alındı.

Marmaris'te yaşayan ve internet gazeteciliği yapan Ahmet Yılmaz ve Marmaris Müftülüğü'nde şoför olarak çalışan ve çevresindeki kişilere yaptığı yardımlar nedeniyle 'Olumlu Yaşar' olarak tanınan Yaşar Yiğit, güvenlik güçleri için başlattıkları kampanya ile işadamları ve hayırseverlerin desteğiyle 500 kilogram Marmaris çam balı satın aldı. 28 kiloluk teneke kutular içindeki ballar, Güneydoğu'da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine ulaştırılmak üzere gönderileceği belirtildi.

Kampanyayla ilgili bilgi veren Ahmet Yılmaz, Marmaris'ten terörle mücadele eden ekiplere bir şeyler göndermeyi düşündüklerini, bunun için de en uygun ürünün çam balı olduğuna karar verdiklerini belirtip, destek beklediklerini söyledi. Şırnak'ta sıkıntılı günler yaşandığını belirten Yılmaz, "PKK ile kahraman Türk askeri ve özel harekat polislerimiz amansız bir mücadele veriyor. Marmaris'te az bir soğuk olduğu zaman donuyoruz. 'Oradaki kahramanlar ne yapıyor?' diye düşündük. Marmaris'te balcı arkadaşlarımızın, iş adamlarımızın desteği ile Güneydoğu'daki kahraman özel harekatçı polislerimize bu balları gönderme kararı aldık" diye konuştu. Yılmaz, balları Şırnak Valiliği aracılığı ile Güneydoğu'daki polis ve askerlere göndereceklerini anlatttı.

Destek sağlandığı takdirde bölgeye daha fazla bal göndermek istediklerini vurgulayan Yaşar Yiğit ise "Bu bir başlangıç. Bundan sonra da bal göndermek isteyen, olursa daha fazla bal gönderebiliriz. Bu askerler, bu çocuklar hepimizin evladı. Marmaris, adına yakışanı yapıp, gereken desteği verebiliriz, Birlikten kuvvet doğacağını herkese göstereceğiz. Kahraman polis ve askerlerimizin Allah yardımcı olsun" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Marmaris - Terörle Mücadele Eden Güvenlik Güçlerine 'Çam Balı' Gönderecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement