Mecidiyeköy'de minibüs yayaya çarptı - Son Dakika
3.Sayfa

Mecidiyeköy'de minibüs yayaya çarptı

Mecidiyeköy'de minibüs yayaya çarptı Mecidiyeköy'de VIP minibüs, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan bir kadına çarptı.

07.01.2023 18:28  Güncelleme: 18:38

Mecidiyeköy'de minibüs yayaya çarptı

İSTANBUL - Mecidiyeköy'de VIP minibüs, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan bir kadına çarptı. Yaralı kadın olay yerinde yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Şişli Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Caddesi üzerinde saat 17.30 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre VIP minibüs, yaya geçidinden karşıya geçen genç kadına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kadın yere yığıldı. Yardım çığlıklarını duyan vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadına ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralı kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yayaya çarpan minibüs şoförü ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olayı ise orada bulunan "Kazasız Kul Olmaz" ekibi anlattı.

Kaza esnasında olay yerinde olan Kazasız Kul Olmaz ekibinin kurucusu Zahrettin Çelik, "Hala yayalara öncelik tanınmaması trafikte bir saniye hoşgörü olmaması ne kadar acı bir tablo içinde olduğumuzu gösteriyor, 15 yıldır bu ihmallerin kazaların yaşanmaması için bütün mecralarda bu kuralların önemine vurgu yapıyoruz" dedi.

Mecidiyeköy\'de minibüs yayaya çarptı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Mecidiyeköy'de minibüs yayaya çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement