Mersin'de Genç Çiftin Trajik Düşüşü - Son Dakika
3.Sayfa

Mersin'de Genç Çiftin Trajik Düşüşü

Mersin\'de Genç Çiftin Trajik Düşüşü

Mersin'de 13. kattan düşen B.D. ve E.N.Y. hayatını kaybetti, intihar ihtimali üzerinde duruluyor.

07.01.2025 12:02

Mersin'de bir tatil sitesinin 13'üncü katındaki dairede ikamet eden bir şahıs ile kız arkadaşı düşerek hayatını kaybetti.

Olay, Erdemli ilçesinde bağlı Tömük Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesindeki 15 katlı tatil sitesinde yaşandı. İddiaya göre, 13. kattaki daire de kalan 27 yaşındaki B.D. ile kız arkadaşı E.N.Y. henüz bilinmeyen bir nedenle peş peşe aşağı düştü. Metrelerce yüksekten düşen gençlerin ikisi de olay yerinde hayatını kaybetti. Durumu fark edenlerin haber vermesi üzerine bölgeye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri gençlerin öldüğünü belirlerken jandarma ve savcı olay yerinde inceleme yaptı. İnceleme sonrasında cenazeler otopsi için ilçe devlet hastanesi morguna götürüldü. 13. kattaki daireye giren jandarma ekipleri de evdeki köpeği alarak B.D.'nin yakınlarına teslim etti. Yapılan ilk incelemede B.D. ve E.N.Y.'nin peş peşe atlayarak intihar ettiği üzerine durulduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Mersin'de Genç Çiftin Trajik Düşüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement