Mersin'de Silahlı Kavga: 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Mersin'de Silahlı Kavga: 2 Kişi Yaralandı

Mersin'de merkez Yenişehir ilçesinde GMK Bulvarı Cumhuriyet Polis Merkezi yakınlarında kalabalık 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Olay anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kavgaya karışan şahısların birbirlerine silahla ateş ettiği ve olay yerinden uzaklaştıkları görüldü. 5 kişi gözaltına alındı.

01.10.2023 23:46

Mersin'de iki grup arasında silahlı kavga kamerada: 2 yaralı

MERSİN - Mersin'de kalabalık iki grup arasında çıkan silahlı kavga anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yenişehir ilçesi GMK Bulvarı Cumhuriyet Polis Merkezi yakınlarında kalabalık 2 grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Yaklaşık 25-30 kişilik grup arasında çıkan kavgada birden fazla silah kullanıldı. 2 kişinin yaralandığı olayda, silahlı şahıslar olay yerinden uzaklaşırken de ateş etmeye devam etti.

Olay anı cep telefonu kamerasında

Bu arada 5 kişinin gözaltına alındığı öğrenilen silahlı kavga anı, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde, 25-30 kişilik kalabalık bir grubun önce bir birlerine tekme tokat saldırdıkları, ardından kavgaya karışan 1 şahsın karşı tarafa yakın mesafeden silahla ateş ettiği ve karşı grubun da ayı şekilde silahla karşılık verdiği anlar yer aldı. Görüntünün devamında ise 4 silahlı gencin, karşı gruba rast gele ateş açarak olay yerinden uzaklaştıkları görüldü.

Mersin\'de Silahlı Kavga: 2 Kişi Yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Mersin'de Silahlı Kavga: 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement