Netanyahu, Lübnan'daki İşgali Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Netanyahu, Lübnan'daki İşgali Ziyaret Etti

12.04.2026 21:27

Netanyahu, Lübnan'a yönelik saldırıların devam edeceğini duyurdu, 'Hala yapılacak çok iş var' dedi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail işgali altındaki Lübnan topraklarına giderek, "Hala yapılacak çok iş var ve biz de bunu yapıyoruz" dedi.

İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırıları 2 Mart'tan bu yana sürüyor. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail işgali altındaki Lübnan topraklarına gitti. Netanyahu, Lübnan topraklarına yönelik saldırıların devam edeceğini ifade ederek, "Hala yapılacak çok iş var ve biz de bunu yapıyoruz. Bu güvenlik bölgesi sayesinde Lübnan'dan gelecek bir işgal tehdidini bertaraf ettik. Tanksavar ateşi tehlikesini geri püskürtüyor, roketlerle de mücadele ediyoruz, ancak hala yapılması gereken çok iş var" dedi.

Netanyahu'ya Savunma Bakanı Israel Katz ve Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir eşlik etti. - TEL AVİV

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Netanyahu, Lübnan'daki İşgali Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement