Nevşehir'de Kontrolden Çıkan Otomobil Devrildi, Sürücü Yaralandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Nevşehir'de Kontrolden Çıkan Otomobil Devrildi, Sürücü Yaralandı

Nevşehir\'de Kontrolden Çıkan Otomobil Devrildi, Sürücü Yaralandı
08.03.2025 23:30  Güncelleme: 23:40

Nevşehir'de bir otomobilin kontrolden çıkarak boş bir araziye devrilmesi sonucu 87 yaşındaki sürücü yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken, soruşturma başlatıldı.

Nevşehir'de kontrolden çıkan otomobil boş araziye devrildi. Kazada sürücü yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Kıratlıoğlu Mahallesi Alansokak üzerinde meydana geldi. Ali Ö. (87) idaresindeki 50 EH 368 plakalı Fiat Tofaş marka otomobili ile seyir halindeyken kaldırıma çarparak direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil daha sonra kaldırımı aşarak boş araziye devrildi.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada otomobilde sıkışan sürücü Nevşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından sürücü Nevşehir Devlet Hastanesinde kaldırılırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Nevşehir'de Kontrolden Çıkan Otomobil Devrildi, Sürücü Yaralandı - Son Dakika


Advertisement