Nevşehir'de Yakalanan Şahıs Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Nevşehir'de Yakalanan Şahıs Tutuklandı

Nevşehir\'de Yakalanan Şahıs Tutuklandı

Nevşehir'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 10 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan bir şahıs tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ve Derinkuyu ilçe Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Derinkuyu Çakıllı köyünde arama yapıldı ve uyuşturucu ticareti suçundan aranan İ.D. isimli şahıs yakalandı. Gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

04.10.2023 17:36

Nevşehir'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 10 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan şahıs tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT), ve Derinkuyu ilçe Jandarma ekipleri emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması çerçevesinde çalışma başlattı. Başlatılan çalışma çerçevesinde aranan şahısların yakalanması üzerine Derinkuyu Çakıllı köyünde arama yapıldı. Yapılan aramada, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan 10 yıl 5 ay kesinleşmiş ceza ile yakalama kararı bulunan İ.D. yakalandı.

Gözaltına alınan İ.D., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Nevşehir'de Yakalanan Şahıs Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement