9 Öğrenci ve 1 Öğretmen, Okul Bahçesinde Arıların Saldırısına Uğradı - Son Dakika
3. Sayfa

9 Öğrenci ve 1 Öğretmen, Okul Bahçesinde Arıların Saldırısına Uğradı

9 Öğrenci ve 1 Öğretmen, Okul Bahçesinde Arıların Saldırısına Uğradı

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bulunan bir okulun bahçesine yuva yapan yaban arıları, bahçede oynayan öğrencilere saldırdı; 9 öğrenci ve 1 öğretmen hastanelik oldu.

28.09.2017 15:36  Güncelleme: 12:22

Kocaeli'de bir okulun bahçesine yuva yapan yaban arılar, 9 öğrenciye ve onları korumaya çalışan öğretmene saldırdı. Yaralanan 10 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Arı yuvası, görevliler tarafından bahçeden kaldırıldı.

ARILAR, BAHÇEDEKİ ÇOCUKLARA SALDIRDILAR

Olay 13.30 sıralarında Başiskele Seymen Mahallesi'nde bulunan Kartonsan İlkokulu'nda meydana geldi. Okul bahçesinde bir ağacın dibine yuva yapan yaban arıları, yuva çevresinde oynayan çocuklara saldırdı. Arıların saldırısı sonucu bahçede kaçışmaya başlayan öğrencilere bir öğretmen yardımcı olmaya çalıştı. Öğrencilerin yardımına koşan öğretmenin de saldırıya uğradığı olay sonrasında 9 öğrenci arı sokmasından yaralandı.

9 Öğrenci ve 1 Öğretmen, Okul Bahçesinde Arıların Saldırısına Uğradı
AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDILAR

Okul yetkililerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen çok sayıda sağlık ekibince ilk müdahaleleri yapılan 9 öğrenci ve 1 öğretmen ambulansla çevre hastanelere kaldırıldı.

BAHÇEDEKİ ARI YUVASI KALDIRILDI

Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ve Kaymakamlık görevlilerinde bahçedeki arı yuvası kaldırıldı. Hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa 9 Öğrenci ve 1 Öğretmen, Okul Bahçesinde Arıların Saldırısına Uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement