Otel Odasında Öldürülen Sapığın Davasında Savcı Mütalaasını Açıkladı - Son Dakika
3.Sayfa

Otel Odasında Öldürülen Sapığın Davasında Savcı Mütalaasını Açıkladı

İstanbul'da otel odasında kendilerine istismarda bulunan sapığı öldüren iki kadın için savcı 12 yıldan 18 yıla kadar hapis talep etti.

12.04.2018 16:48  Güncelleme: 17:27

Kendini mankenlik ajansı sahibi olarak tanıtarak kadınları istismar ettiği iddia edilen Cüneyt Pala'nın bir otel odasında öldürülmesi davasında, savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, sanıklardan Dilek Demir'in 12 yıldan 18 yıla kadar hapsini talep ederken; maktule biber gazı sıkan diğer sanık Gülşah Şat'ın ise 6 aydan 1,5 yıla kadar hapsi istendi.

SAVCI MÜTALAASINI AÇIKLADI

İstanbul 5. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Dilek Demir ve Gülşah Şat getirildi. Duruşmada, savcı Kadir Nazmi Yelkenci esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. Savcı, sanıklardan Dilek Demir'in haksız tahrik altında kasten insan öldürme suçundan 12 yıldan 18 yıla kadar hapsi talep etti.

BİBER GAZI SİLAH OLARAK SAYILDI

Diğer sanık Gülşah Şat'ın ise silahtan sayılan biber gazını sıkması nedeniyle yaralama suçundan 6 aydan 1,5 yıla kadar hapsi talep edildi. Mütalaa üzerine söz verilen sanık Dilek Demir, Bir an bile böyle bir şey yapmak istemedim. Bilerek ve isteyerek böyle bir şey yapmadığımı nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum dedi.

Otel Odasında Öldürülen Sapığın Davasında Savcı Mütalaasını Açıkladı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Otel Odasında Öldürülen Sapığın Davasında Savcı Mütalaasını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Adalet: Düzgün eğitim şart. Dinî, ahlakî, içtimaî, hukukî kuralları erozyona uğratmayın; ıslah edeceğiz diye yüzlerce yıllık edep, terbiye, gelenek kurallarını törpülemeyin. Kızlarınıza, oğullarınıza sahip çıkın. Soysuzluğu çağdaşlık diye yutmayın. Din bezirganlarına, insanlık simsarlarına, çete, terör tuzaklarına düşmeyin. İstiklalin ve istikbalin ehemiyetini kavrayın, düzgün yaşayın. 126 1 Yanıtla
    müslüman bunuları yaparmı : ağzına sağlık 27 0 Adam King: Vallah agzina saglik 1 0 ahha: kardesım ben bu kadar oy almamıstım harıka yazmıssın dalga gecmeden dogruları ve egıtıcı yazılar yazalım o begenmeyenlerde dalga gectıgıne ınanıyorum yazdıkların tamamen dogru kardesım tebrık ederım elıne saglık 0 0
  • Can: Bı pislik temizlenmiş ödül vermek gerek 9 0 Yanıtla
  • ++++++++: İYİ HAL İNDİRİMİ VERİN 7 1 Yanıtla
  • dersimli: ağzına sağlık 5 0 Yanıtla

Advertisement