Pitbul dehşeti kamerada! Genç kıza, tam 56 dikiş atıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Pitbul dehşeti kamerada! Genç kıza, tam 56 dikiş atıldı

Başakşehir'de komşusuna şarj aleti almak için dışarı çıkan 16 yaşındaki genç kıza, pitbull cinsi iki köpek saldırdı. Köpeklerin saldırısıyla ağır yaralanan genç kız hastaneye kaldırıldı. Vücuduna 56 adet dikiş atılırken, saldırdığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

13.06.2021 09:45  Güncelleme: 09:52

Geçtiğimiz günlerde Başakşehir Şahintepe Mahallesi'nde iddiaya göre, 16 yaşındaki Mine Dönmez evinin bulunduğu sokaktan çıktı ve yan sokaktaki komşusundan şarj aleti almaya gitti. Genç kıza başka bir komşusunun pitbull cinsi iki köpeği saldırdı.

56 DİKİŞ ATTILAR

Köpeklerin saldırısından mahallelinin yardımıyla kurtarılan genç kız Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırı sonucunda vücudunun çeşitli yerlerinde ağır yaralar oluşan genç kıza 56 dikiş atıldı. Köpeklerin 16 yaşındaki Mine Dönmez'e saldırdığı anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

REHABİLİTE MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

Saldırı sonrasında Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi ile çevreye zarar veren iki pitbull cinsi köpek çevre güvenliği alındıktan sonra, sakinleştirilerek sahibi Zeynep Bestan'ın eşliğinde Başakşehir İlçe Rehabilite Merkezi'ne götürüldü.

"KIZIN DURUMU PERİŞAN"

Köpek seslerini duyup dışarı çıktığını söyleyen mahalle sakini Mikail Akgün, "Hemen köpeğe koştum. Köpeklerin azgın olduğunu biliyorduk. Komşu ile oğlu olmasaydı köpekler kızı öldürürdü. Kızın durumu perişan. Günde iki sefer pansumana gidiyor. Çok da güzel bir kız" ifadelerini kullandı.

Pitbul dehşeti kamerada! Genç kıza, tam 56 dikiş atıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Pitbul dehşeti kamerada! Genç kıza, tam 56 dikiş atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Kemal Malkoç: O katıl köpekleri direk imha edin 126 12 Yanıtla
  • Yasin Alpata: şuraya bir yorumda ,hayvan severlerden bekliyorum.Ayrica geçenlerde Van'da köpeklerin parçalayarak öldürdügu kùcuk kız çocuğu için de bir yorum bekliyorum.. Arkadaş hayvanı seven alsın evinde beslesin.Ben onlarla iç içe yaşamak istemiyorum. 102 5 Yanıtla
  • selami kayseri: Köpeğin sahibinide aynı şekilde o itlere parçalatmak lazımki ibret olsun yazık değilmi o gencecik kız evladına 94 4 Yanıtla
  • Yılmaz Dinç: ABD ve Avrupada olan hayvanlar ile kanun Bizde neye yok 57 6 Yanıtla
  • Hüseyin Gür: O köpekleri bi yok edemediler giddi 41 9 Yanıtla
  • Tanju Karabudak: Arkadaşlar hiç bir canlı canavar değildir fakat dahibinr kart lazım yani devletten harç ywtırmalı falan onay vermeli ywni öyle kafasına göre alıyorlar salıyorlar olmaz 30 4 Yanıtla

Advertisement