Rize'de Sele Kapılan İş Makinesi Enkazına Ulaştı - Son Dakika
3.Sayfa

Rize'de Sele Kapılan İş Makinesi Enkazına Ulaştı

Rize'de sele kapılan iş makinesi enkazına ulaştıRize'de, 2 Ağustos'ta, 24 saatte metrekareye düşen 100 kilogram yağışla birlikte aniden taşan derede sele kapılan iş makinesinin enkazına ulaşıldı.

07.08.2018 11:49

Rize'de sele kapılan iş makinesi enkazına ulaştı

Rize'de, 2 Ağustos'ta, 24 saatte metrekareye düşen 100 kilogram yağışla birlikte aniden taşan derede sele kapılan iş makinesinin enkazına ulaşıldı.

Muradiye Beldesi Kömürcüler köyünde etkili olan sağanakla beraber meydana gelen sel ve heyelanlarda su seviyesi yükselip, aniden taşan derede sele kapılan iş makinesi kaybolmuştu. Taşan derenin sürüklediği iş makinesi enkazı 6 gün sonra bulundu. Hurdaya dönen iş makinesinin enkazı dere yatağından alınarak kıyıya çekildi.

'MAL GİTTİ CANIMIZ YERİNDE'

İş makinesi operatörü İshak Fil, taşan derenin yolun altını oyduğunu belirterek iş makinesinin sele kapıldığını söyledi. Fil, Dere öyle bir geldi ki böyle bir şey olmaz. Sel yolun altını aldı. Çalıştırıp makineyi kurtarmak istedim ama makine çalışmadı. Ben aşağıya atladım. O sırada makine sele kapıldı. Ben canımı son anda kurtardım. Mal gitti, canımız yerinde dedi.

İş makinesi sahibi İsa Fil de Makine yolun üzerindeydi. Sel aniden geldi. Makineyi çalıştırıp kurtarmak istediler. Ama olmadı. İş makinesi enkazını dereden çıkarttıkö diye konuştu.

Rize\'de Sele Kapılan İş Makinesi Enkazına Ulaştı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Rize'de Sele Kapılan İş Makinesi Enkazına Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement