Safranbolu'da kaybolan 2 kişiyi jandarma, AFAD ve UMKE 3 saatlik aramayla buldu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Safranbolu'da kaybolan 2 kişiyi jandarma, AFAD ve UMKE 3 saatlik aramayla buldu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Safranbolu'da mantar aramak için ormana giren 2 kişiden haber alamayan yakınları 112'yi aradı. Jandarma, AFAD ve UMKE ekipleri, yaklaşık 3 saatlik aramayla Sarıçiçek Göleti yakınında buldukları 2 kişinin sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendi.

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde mantar aramak için gittikleri ormanda kaybolan 2 kişi ekiplerce bulundu.

Sarıçiçek bölgesinde mantar aramak için ormana giden F.K. ve E.K'den haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Bölgeye jandarma, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. Şahısların Safranbolu Kent Ormanı mevkiinden giriş yaptıkları öğrenen ekipler bölgede çalışma başlattı.

Ekiplerin yaklaşık 3 saatlik arama tarama çalışmalarının ardından kaybolan şahıslar Sarıçiçek Göleti'ne yakın mevkiinde bulundu. F.K. ve E.K'nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.