Köprüde Hatalı Sollama Can Aldı: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Köprüde Hatalı Sollama Can Aldı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Sakarya Geyve'de Cevat Ayhan Köprüsü'nde hatalı sollama yapan sürücünün neden olduğu kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

13.04.2018 19:04  Güncelleme: 19:57

Sakarya'nın Geyve ilçesinde, Cevat Ayhan Köprüsü'nde 3 aracın çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

HATALI SOLLAMA FACİAYA NEDEN OLDU

Taraklı- Adapazarı arası ulaşımı sağlayan yolda bulunan Geyve Cevat Ayhan Köprüsü'nde meydana gelen olayda, Geyve istikametine giden Hakan Zapçı idaresindeki 34 TC 4710 plakalı otomobil iddiaya göre hatalı sollama yapması sonucu karşı yönden gelen Cahit Keçen idaresindeki 54 H 3006 plakalı otomobile daha sonra da arkasından gelen Mehmet Akif Kalaycı idaresindeki 64 AJ 649 otomobile çarptı.

Köprüde Hatalı Sollama Can Aldı: 1 Ölü, 3 Yaralı

KÖPRÜ ADETA SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Köprü adeta savaş alanına dönerken, Cahit Keçen, oğlu Muhammet Çağrı Keçen, diğer araçların sürücüleri Mehmet Akif Kalaycı ve Hakan Zapçı yaralandı. Kazayı gören sürücüler yardıma koşarken, olay yerine gelen itfaiye ekibi araçlardan yaralıları çıkardı. Yaralılar, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Geyve Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cahit Keçen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza sonrası bir süre ulaşıma kapanan Geyve-Taraklı yolunda araçların yoldan kaldırılmasıyla yol ulaşıma açıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Köprüde Hatalı Sollama Can Aldı: 1 Ölü, 3 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Köprüde Hatalı Sollama Can Aldı: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • .......: Cocuklara annesinin soy isminin verilmesine karar veren kisiler acaba bunu iyice dusunduler mi? Iyice evlilikten soguttunuz insanı be! 2 7 Yanıtla
    Oku: Anneye soyadı verme hakkı kararını iyi oku neden ve hangi şartta verildiği . Erkeğe verilmesinde ki amaç kutuk tek olsun karışıklık olmasındır 1 0 Cemil: Anne anne yada babaane ile torunun ne kadar kan bağı vardır . veya Babasının babasıyla torunun ne kadar kan bağı vardır . Kimin soyadını kullanılacak ondan sonra hakimlerimiz karar vermelidir . Öyle kadın hakları erkek hakları demeyle olmaz bu işler . Kan bağı olmayan bir soyadı . Bazı kanunlar çıkarılır insanlar tarafından fakat doğanın kanunu asla değiştirilemez. 0 1 Cemil: Bakıyorumda kadının çocuğuna soy adını vermesini isteyen epey kişi varmış benim yazdığımdan rahatsız olmuşlar . Birisi demiş sen kanunları iyi oku hangi hallerde verilir .Bir diğeri hiç evlenme Bir başkası ise erkeğin sahip olduğu hakka kadın neden sahip olmasın . Ben doğa kanunlarından bahsettim sürekli erkek çocuklar babalarının değilde babalarının dedelerinin kanının dahi yüzde ellisini taşır .Anne tarafından şu kadar kan taşır diye çıkıp izah etseniz ya 0 0
  • dobra: ulan trıbunlere oynamayın kadınlara yalakalık yapıcaz dıye doneklık yapmayın 0 0 Yanıtla

Advertisement