Karısıyla mesajlaşan akrabasına sokak ortasında kurşun yağdırdı - Son Dakika
3.Sayfa

Karısıyla mesajlaşan akrabasına sokak ortasında kurşun yağdırdı

Samsun'da bir kişi, karısıyla mesajlaştığını ileri sürdüğü ve aralarında husumet bulunan akrabasını kurşun yağmuruna tutarak öldürdü. Cinayet anları, olay yerindeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

25.04.2023 11:18  Güncelleme: 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Salıpazarı ilçesi Gökçeli Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda bulunan dönerci dükkanı önünde Murat K., eşiyle mesajlaştığı iddiasıyla aralarında husumet bulunan akrabası İbrahim Keskin'e (33) tabancayla kurşun yağdırdı.

"MESAJ" CİNAYETİ

Ağır yaralanan İbrahim Keskin kaldırıldığı Salıpazarı Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Murat K. ise olaydan sonra kaçtı. Ölen İbrahim Keskin'in yakınlarının, Murat K.'nin eşi ile İbrahim arasında daha önce mesajlaşma yüzünden husumet bulunduğunu ve olayın bu yüzden olayın meydana gelmiş olabileceğini söylediği öğrenildi.

Eşiyle mesajlaşan akrabasını öldürdü cinayet anı kamerada

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Dönerci dükkanı önünde işlenen cinayetin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülere göre, dükkanın önünde bir kişi ile yürüyen İbrahim Keskin'e yaklaşan Murat K., silahı doğrultarak ateş ediyor. Araya giren şahsın engellemesine rağmen ateş etmeyi sürdüren katil zanlısı, yere düşen İbrahim Keskin'in kafasına yakından ateş ediyor. Olaydan sonra gözaltına alınan cinayet zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Eşiyle mesajlaşan akrabasını öldürdü cinayet anı kamerada
Karısıyla mesajlaşan akrabasına sokak ortasında kurşun yağdırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Karısıyla mesajlaşan akrabasına sokak ortasında kurşun yağdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Selçuk Durgel: namus bu başka birşeye benzemez allah kimsenin başına vermesin 182 19 Yanıtla
  • Hamit Gündoğdu: Eşinin telefonu numarası nasıl husumetlide kayıtlı bu çok önemli ayrıca eşin mi rahatsız edildiğini sana söyledi bu da önemli. 80 10 Yanıtla
    Alirıza BÜYÜKAFŞAR: Sayın hâkimim husumetlisi aynı zamanda akrabasi. Telefon nosunun olması hayatın olağan akışına uygun. Ayrıca eşi korkmuş önce kendi babasına söylemiş. Babası da damadını kenara çekmiş. Ulan nasıl erkeksin. Akraban eşine yürüyor demiş. Sanık da bu gazla adamı vurmak zorunda kalmış. Mahalle baskısı yani. O yüzden beratimizi istiyoruz. 5 6
  • Hakan Obay: Ya bütün suç kadindaysa! Biri mezara biri hapse 46 13 Yanıtla
  • ahmeT ÇEVİK: Oradaki kedi de diğer adamın hayatını kurtarıyor. 16 4 Yanıtla
  • march empire: Bunu yapan canin bir an önce yakalanıp adalete hesap vermesi dileğiyle … 3 9 Yanıtla

Advertisement