Şanlıurfa'da kavga sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Şanlıurfa'da kavga sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Şanlıurfa'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga eden iki aile, birbirlerini şikayet etmek için gittikleri karakolun önünde ikinci kez karşılaştı. Çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

10.12.2023 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karakol çıkışında silahlı bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da kavga sonrası birbirlerini şikayet etmek için gittikleri karakolun önünde karşılaşan taraflar arasında çıkan ikinci kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kavga, Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesindeki ilçe emniyet müdürlüğü önünde yaşandı. Arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan Aslan ve Sarı aileleri sabah saatlerinde karşılaştıkları Atakent Mahallesinde kavga etti. Birbirlerinden şikayetçi olmak için karakola giden taraflar, ifade verdikten sonra dışarı çıktı. Şahıslar çıktıktan sonra kavga yeniden başladı. Dışarıda bekleyen tarafların yakınlarının da kavgaya karışması üzerine 3 kişi silah ve bıçakla yaralandı. Polisin müdahale ederek sonlandırdığı kavgayla ilgili 6 kişi gözaltına alınırken yaralanan 3 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Haşmet Sarı hayatını kaybederken diğer 2 yaralının tedavisine ise devam edildiği belirtildi.

Ceset, Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Şanlıurfa\'da kavga sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Şanlıurfa'da kavga sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement