Sındırgı'da hasarlı binaların yıkımı sonrası temizlik çalışmaları sürüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
3-sayfa

Sındırgı'da hasarlı binaların yıkımı sonrası temizlik çalışmaları sürüyor

Sındırgı\'da hasarlı binaların yıkımı sonrası temizlik çalışmaları sürüyor
12.12.2025 16:42  Güncelleme: 16:46

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki depremin ardından ağır hasarlı yapılar yıkılmaya devam ediyor. AFAD koordinesindeki ekipler, riskli binaları kontrollü şekilde yıkarken, molozlar iş makineleri ile kaldırılıyor. Balıkesir ve Sındırgı belediyeleri, cadde temizliği çalışmalarını sürdürüyor.

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 27 Ekim'de yaşanan 6.1 büyüklüğündeki depremin ardından ağır hasarlı yapılarla ilgili yürütülen yıkım çalışmaları devam ediyor. AFAD koordinesindeki ekipler, riskli binaları kontrollü şekilde yıkmayı sürdürüyor.

Kurtuluş ve Camikebir Mahallelerinin kesiştiği Akhisar Caddesi üzerinde bulunan 3, 4 ve 5 katlı toplam 5 binanın yıkımı tamamlandı. Yıkım işleminin ardından ortaya çıkan molozlar iş makineleri tarafından bölgeden kaldırıldı.

Ayrıca, yıkım ve enkaz kaldırma çalışmalarının sona erdiği caddelerde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Sındırgı Belediyesi işbirliğiyle yol yıkama ve süpürme çalışmaları yürütülüyor. Ekiplerin, cadde temizliği ve düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3-sayfa Sındırgı'da hasarlı binaların yıkımı sonrası temizlik çalışmaları sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement