Samsun'da Kayınpeder, Damadını Silahla Öldürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Samsun'da Kayınpeder, Damadını Silahla Öldürdü

06.02.2017 02:14  Güncelleme: 11:17

Samsun'da kızından ayrı yaşayan damadıyla tartışan kayınpeder, tartışmanın büyümesi üzerine silahını çekerek damadını öldürdü.

Samsun'da eşinden ayrı yaşayan Aygün E., babasının yanında yaşıyan eşiyle görüşmek için kayınpederi A.Y.'nin evine gitti. Bu sırada Aygün E. ile kayınpederi arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Kayınpeder A.Y., damadı Aygün E.'yi silahla vurarak öldürdü.

APARTMAN İÇERİSİNDE KAVGAYA TUTUŞTULAR

Bir süredir eşinden ayrı yaşayan 41 yaşındaki Aygün E., babasının yanında kalan eşi N.E. ile konuşmak için İlkadım ilçesindeki Kalkancı Mahallesinde bulunan kayınpederinin oturduğu eve gitti.

Apartman içerisinde Aygün E. ile 69 yaşındaki kayınpederi A.Y. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.Y, Aygün E'ye tabancayla ateş etti.

Samsun'da Kayınpeder, Damadını Silahla Öldürdü
APARTMAN SAKİNLERİ 112 ACİL EKİPLERİNE HABER VERDİ

Apartman sakinlerinin ihbarı üzerin olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 Acil Servis ekipleri Aygün E'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Aygün E'nin cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan A.Y. emniyete götürüldü.

Olay yerinde fenalık geçiren Aygün E'nin bazı yakınlarına ise sağlık ekiplerince müdahale edildi.

Samsun'da Kayınpeder, Damadını Silahla Öldürdü

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Samsun'da Kayınpeder, Damadını Silahla Öldürdü - Son Dakika


Advertisement