Terör kurbanı minik Ecrin ve babası Adana'ya getirildi - Son Dakika
3. Sayfa

Terör kurbanı minik Ecrin ve babası Adana'ya getirildi

Terör kurbanı minik Ecrin ve babası Adana'ya getirildi Törende baba ve kızının yakınları gözyaşlarına boğuldu Adana Havalimanı'nda düzenlenen törene Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu'da katıldı İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde...

14.11.2022 14:25  Güncelleme: 14:32

Terör kurbanı minik Ecrin ve babası Adana'ya getirildi

Törende baba ve kızının yakınları gözyaşlarına boğuldu

Adana Havalimanı'nda düzenlenen törene Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu'da katıldı

ADANA - İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği 81 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısında yaşamını yitiren Yusuf Meydan ve kızı Ecrin'in cenazeleri toprağa verilmek üzere uçakla Adana'ya getirildi.

Adana Havalimanı'nda, Yusuf Meydan ve kızı Ecrin Meydan'a tören düzenlendi. Törene Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu'da katıldı. Tören sırasında, Ecrin ve Yusuf Meydan'ın yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Havalimanında yapılan törenin ardından Yusuf ve Ecrin Meydan'ın cenazeleri helallik alınmak üzere merkez Seyhan ilçesi Meydan Mahallesi'ndeki evlerine götürüldü.

Yusuf Meydan ve kızı Ecrin'in cenazesi Kabasakal Mezarlığında toprağa verilecek.

Terör kurbanı minik Ecrin ve babası Adana\'ya getirildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Terör kurbanı minik Ecrin ve babası Adana'ya getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement