Uşak'ta Otobüs Şoförüne Saldırı Girişimi - Son Dakika
3.Sayfa

Uşak'ta Otobüs Şoförüne Saldırı Girişimi

Uşak Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde meydana gelen maddi hasarlı kaza sonucu öfkesine hakim olamayan bir otomobil sürücüsü, yolcuların gözü önünde otobüs şoförüne saldırmaya çalıştı. Polis ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirilen sürücü, olayın ardından her iki tarafın da birbirinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

03.11.2023 23:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öfkesine hakim olamayan sürücü, otobüs şoförüne saldırmaya çalıştı...O anlar kamerada

UŞAK - Uşak'ta Şehirler Arası Otobüs Terminalinde meydana gelen maddi hasarlı kaza sonucu öfkesine hakim olamayan otomobil sürücü, yolcuların gözü önünde otobüs şoförüne saldırmaya çalıştı. O anlar bir yolcunun cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, Uşak Şehirler Arası Otobüs Terminalinde yolcu indirmek için perona giren otobüs, daha sonra terminalden çıkmak üzeriyken geri geriye manevra yapmaya başladı. Otobüs geriye gelirken, başka bir otomobilin aynasına sürttü. Otobüsün aracının aynasına sürtmesi sonucu öfkeye kapılan otomobil sürücüsü, aracından inerek otobüs şoförüne saldırmaya çalıştı. İhbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi.

Yolcuların ve terminaldeki kalabalığın gözü önünde otobüs şoförüne saldırmaya çalışan sürücüyü, ne yakındaki ailesi ne de polis ve bekçiler sakinleştiremedi. Uzun süre taşkınlığına devam eden genç sürücü, polis ekiplerince güçlükle sakinleştirildi. Yaşanan gerginliğin ardından her iki aracın sürücünün anlaşmasıyla ortam normalde döndü. Otobüsün yoluna devam ettiği olayda, her iki tarafın da birbirinden şikayetçi olmadıkları öğrenildi.

Uşak\'ta Otobüs Şoförüne Saldırı Girişimi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Uşak'ta Otobüs Şoförüne Saldırı Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement